Vegan Matcha Ninja Παγωτό χωρίς Ζάχαρη

Το παγωτό Matcha είναι ένα δροσερό και αναζωογονητικό επιδόρπιο που κερδίζει διαρκώς σε δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Απολαύστε μια εκδοχή αυτού του δημοφιλούς επιδορπίου με τη συνταγή μας για Vegan Matcha Παγωτό χωρίς ζάχαρη. Απολαύστε την πλούσια γεύση του Matcha σε μια υγιεινή και νόστιμη συνταγή που δεν περιλαμβάνει ζάχαρη και χρησιμοποιεί σιρόπι αγαύης ως φυσικό γλυκαντικό. Μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ελαφρύ και υγιεινό επιδόρπιο που θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο τους και τις διατροφικές τους ανάγκες.

Υλικά:

  • 2 κούπες φυτικό γάλα
  • 1 κούπα κρέμα καρύδας
  • 1/2 κούπα ξύδι αγαύης ή σιρόπι αγαύης
  • 2 κουταλιές της σούπας σκόνη Matcha Ninja
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Οδηγίες:

  1. Ζεστάνετε το φυτικό γάλα, την κρέμα καρύδας και το ξύδι αγαύης ή το σιρόπι αγαύης σε μια κατσαρόλα μέχρι να διαλυθούν πλήρως.
  2. Προσθέτετε τη σκόνη matcha ninja στο μείγμα και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί πλήρως.
  3. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα δοχείο που μπορεί να μπει στην κατάψυξη και βάλτε το στην κατάψυξη.
  4. Ανακατεύετε το μείγμα κάθε μια ώρα με μία πλαστική σπάτουλα μέχρι να παγώσει πλήρως. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή της δημιουργίας πάγου στο παγωτό.
  5. Μόλις το παγωτό παγώσει πλήρως, μεταφέρετε το στο ψυγείο και αφήστε το να ξεπαγώσει για 10-15 λεπτά πριν το σερβίρετε.

Αυτή η εκδοχή του παγωτού matcha είναι vegan και δεν περιλαμβάνει ζάχαρη, αλλά αντικαθιστάται από φυσικά γλυκαντικά όπως το ξύδι αγαύης ή το σιρόπι αγαύης. Είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα δροσερό παγωτό με matcha.

Επιστροφή στο ιστολόγιο