Blue Ninja: Φυσική επιλογή χωρίς καφεΐνη για χαλάρωση

Το Blue Ninja και η παρασκευή του

Το Blue Ninja είναι ένα φυσικό προϊόν που παρασκευάζεται από άνθη του άγριου λουλουδιού Butterfly Pea. Το φυτό αυτό ευδοκιμεί στην Ταϊλάνδη και χρησιμοποιείται εκτενώς στην ασιατική κουλτούρα για τις θεραπευτικά του ιδιότητες. Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του Blue Ninja είναι άνθη του άγριου λουλουδιού Butterfly Pea.

Blue Ninja Butterfly Pea Powder

Οι ωφέλιμες ιδιότητες του Blue Ninja

Το Blue Ninja είναι μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών, φλαβονοειδών, ανθοκυανινών και προανθοκυανινών. Αυτά τα συστατικά είναι υπεύθυνα για τα οφέλη που παρέχει το Blue Ninja, όπως η καταπολέμηση του στρες και η ενίσχυση της φυσικής χαλάρωσης, η τόνωση της μνήμης και η ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου. Επίσης, τα αντιοξειδωτικά είναι σημαντικά για την υγεία μας καθώς βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν βλάβες στα κύτταρα του σώματος και προκαλούν πολλά προβλήματα υγείας.

Η χρήση του Butterfly Pea Flower στην αγιουρβεδική ιατρική

Το Butterfly Pea Flower χρησιμοποιείται επίσης εκτενώς στην αγιουρβεδική ιατρική για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του Butterfly Pea Flower έχουν παρατηρηθεί εδώ και αιώνες στη Νοτιοανατολική Ασία. Σύμφωνα με μελέτες, το Butterfly Pea Flower βοηθά στην ενίσχυση της μνήμης, την προώθηση της χαλάρωσης και την αντιμετώπιση του στρες. Επίσης, θεωρείται ότι βοηθά στην ενίσχυση της καρδιαγγειακής υγείας και στη μείωση της υπέρτασης.

Blue Ninja Butterfly Pea Drink

Πώς παρασκευάζουμε το Blue Ninja

Η παρασκευή του Blue Ninja - Butterfly Pea Powder είναι εύκολη και γρήγορη. Απλά προσθέστε 1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη στο φλιτζάνι σας και προσθέστε νερό. Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί η σκόνη και το ποτό είναι έτοιμο να απολαύσετε. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο μέλι ή σιρόπι αγαύης ως γλυκαντικό.

Αγόρασε Blue Ninja
Επιστροφή στο ιστολόγιο