Μπισκότα με Μάτσα

Τα μπισκότα με Matcha είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ και γευστικό γλυκό. Αυτή η συνταγή με Matcha Ninja θα σας προσφέρει ένα αποτέλεσμα που θα λατρέψετε.
Υλικά:
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι πολλαπλών χρήσεων
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού κάρδαμο
  • 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
  • 2/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου
  • 2 κουταλιές της σούπας σκόνη τσαγιού Matcha Ninja
Εκτέλεση:
  1. Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε με ένα αναδευτήρα το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το κάρδαμο. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε με έναν αναδευτήρα τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, τα αυγά και τα εκχυλίσματα βανίλιας και αμυγδάλου. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τα 2 κουταλάκια σκόνης τσαγιού Matcha Ninja με 2 κουταλιές της σούπας νερό, και στη συνέχεια ανακατέψτε στα υγρά συστατικά. Ανακατέψτε τα υγρά συστατικά στο μείγμα αλεύρι-μπέικιν πάουντερ μόνο μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, κάντε μπάλες από τη ζύμη, αφήνοντας τουλάχιστον 5 εκατοστά ανάμεσα τους, σε 2 ταψιά με λαδόκολλα. Βάλτε τα ταψιά στο ψυγείο για τουλάχιστον 20 λεπτά.
  3. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 350°. Ψήστε τα μπισκότα για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθούν στις άκρες και να γίνουν ελαφρώς καφέ στο κάτω μέρος. Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν για 10 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετε τα σε έναν πάγκο για να κρυώσουν πλήρως.
  4. Τα μπισκότα μπορούν να αποθηκευτούν σε ένα δοχείο με σφραγιστό καπάκι για έως και 3 ημέρες. 

Τα μπισκότα με Matcha Ninja είναι ένα υγιεινό και γευστικό επιδόρπιο που μπορείτε να απολαύσετε ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Μπορείτε να τα προετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα και να τα αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση. Ανακαλύψτε την απόλαυση των μπισκότων Matcha και δοκιμάστε αυτήν την εύκολη συνταγή σήμερα!

Επιστροφή στο ιστολόγιο