Γνώρισε το Pu'erh Ninja

Το Pu'erh είναι ένα τσάι που καλλιεργείται αποκλειστικά στα βουνά Yunnan της Κίνας και έχει δημοφιλή χρήση στην Ανατολή από τη δυναστεία Tang. Το Pu'erh Ninja είναι η πρώτη πλήρως πιστοποιημένη βιολογική σκόνη Pu'erh στην αγορά και η Matcha Ninja το φέρνει στον δυτικό κόσμο, καθιστώντας το εύκολο για όλους να απολαύσουν τα μοναδικά του οφέλη. Το Pu'erh Ninja μπορεί να υποστηρίξει την απώλεια βάρους, να αυξήσει τη μεταβολική απόδοση, να βοηθήσει στη μείωση της κακής χοληστερόλης και να ενισχύσει τη γνωστική λειτουργία. Η γεύση του είναι έντονη, πλούσια και ομαλή, και μπορεί να απολαμβάνεται με διάφορους τρόπους, όπως με νερό ή γάλα. Η παρασκευή του είναι απλή, απλά προσθέστε 1/4 κουταλάκι του γλυκού του Pu’Erh Ninja σε ζεστό ή κρύο νερό και ανακατέψτε.

puerh-tsai

Το Pu'erh είναι ένα ιδιαίτερο τσάι για αρκετούς λόγους:

  • Καλλιεργείται αποκλειστικά στα πλούσια εδάφη των βουνών Yunnan στην Κίνα. Είναι δημοφιλές στην Ανατολή από τη δυναστεία Tang, αλλά αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται δημοφιλές και στη Δύση.
  • Το τσάι Pu’erh είναι φτιαγμένο από τα φύλλα και τα κλαδιά του ίδιου φυτού που χρησιμοποιείται για την παρασκευή πράσινου και μαύρου τσαγιού, το Camellia sinensis.
  • Μετά τη συγκομιδή του τσαγιού, ακολουθεί μία εκτενής διαδικασία ζύμωσης και στεγνώματος. Αυτή η διαδικασία παρέχει μοναδικά οφέλη στην υγεία του καταναλωτή.
  • Το τσάι Pu’erh παραδοσιακά απαιτεί μια μακρά προετοιμασία και διαδικασία εκχύλισης.

Η Matcha Ninja είναι η πρώτη εταιρεία που φέρνει στην αγορά πλήρως πιστοποιημένο οργανικό Pu’Erh σε μορφή σκόνης, καθιστώντας το εύκολο για όλους να το χρησιμοποιούν. Όπως και τα Matcha Ninja και Blue Ninja, το Pu'Erh Ninja είναι 100% καθαρό και μπορείτε να το παρασκευάσετε γρήγορα σε ζεστό ή κρύο νερό με ένα γρήγορο χτύπημα. Επιπλέον, όπως και με το matcha, απολαμβάνετε περισσότερα οφέλη για την υγεία σας όταν καταναλώνετε ολόκληρο το φύλλο αντί να το απλά το αφήνετε να βράσει. ⁠

puerh-ninja-tsai

Μερικά από τα οφέλη του Pu'erh Ninja:

  1. Υποστηρίζει την απώλεια βάρους⁠
  2. Αυξάνει τη μεταβολική απόδοση⁠
  3. Βοηθά στη μείωση της κακής χοληστερόλης⁠
  4. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος
  5. Υποστηρίζει την υγιή όραση
  6. Μειώνει το οξειδωτικό στρες λόγω του υψηλού περιεχομένου αντιοξειδωτικών του⁠.
  7. Ενισχύει την γνωστική λειτουργία⁠
  8. Έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά στην Ανατολή μετά από βαριά ή "λιπαρή" γεύματα για να βοηθήσει στην πέψη
  9. Μειώνει το άγχος και καταπραΰνει το νευρικό σύστημα⁠

puerh-ninja-latte-tsai

Ποια είναι η γεύση του Pu'erh;

Το Pu’Erh περιέχει καφεΐνη και έχει έντονη, πλούσια και ομαλή γεύση που αρέσει στους λάτρεις του καφέ. Η γεύση μπορεί να περιγραφεί ως ένα ξυλώδες και ήπιο μαύρο τσάι που είναι αρκετά συγκρατημένο, γεγονός που του δίνει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τους τρόπους που μπορείτε να το απολαύσετε.

Πως να χρησιμοποιήσετε το Pu'erh Ninja.

Για να το παρασκευάσετε, προσθέστε 1/4 κουταλάκι του γλυκού του Pu’Erh Ninja σε ζεστό ή κρύο νερό και ανακατέψτε. Μπορείτε να το απολαύσετε μόνο με νερό, μπορείτε να προσθέσετε γάλα της αρεσκείας σας και να προσθέσετε όποιο γλυκαντικό επιθυμείτε.  

Αγόρασε Pu'erh Ninja

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο